Kbra89 Kızlar böyle bir şey başına gelen var mı genelde düzenli adet olurdum hatta gecikme olurdu ilk kez böyle 1 hafta erken oldum çok stresli günler yaşadım bu ay acaba o yüzden mi böyle oldu bir de antibiyotik kullanmıştm acaba o mu etkiledi tedirginim 😢
sevim_kos Kbra89 benim de ni.lere 1 hafta erken oldu. O dan sonra döngüm kısaldı hep 1 hafta erken oldu. Böyle durumda doktora gitmek gerekiyomuş ama ben sonradan öğrendim
Alabilgic3434 Kbra89 bende kötü olaylar yaşarsam o ay çok stresli dönemden geçtiysem erken olurum 19 gün gibi bence normal hormonal yani
Kbra89 Balbocegi genelde hep geç olurdu ömrümde ilk kez böyle erken olunca biraz tedirgin oldum açıkçası normaldir inşallah ayrıca çok sağolun yanıtınız için
sevim_kos Kbra89 çok geç öğrenince gitmedim. O günden beri düzenim bu şekilde. Doğurganlığa zarar verdiğini düşünmüyorum çok çabuk hamile kaldım. Rahimde sıkıntı olsa o da kontrollerde sezeryanda falan çıkardı ortaya. Belki de havalardan, sitresten falandı
Kbra89 Alabilgic3434 bende ömrümün en stresli zamanlarını yaşadım bu ay muhtemelen ondan oldu o zaman sağolun yanıtınız için.sağlıklı günler dilerim💐
Kbra89 sevim_kos muhtemelen dediğiniz gibi önemsiz bir nedendendi sizin ki dediğiniz gibi önemli bir durum olsa Allah korusun hamilelik döneminde mutlaka bilinirdi.inşallah benimki de önemli olmayan bir sebeptendir.teşekkür ediyorm sağlıklı günler dilerim 🌺
sevim_kos Kbra89 inşallah değildir sizinki de ama yine de aksatmamak gerek ☺️ ben genel olarak hastane sevmiyorum her şeyi ertelerim böyle ama siz yapmayın. Size de sağlıklı günler 🥰