avokadosever Hanımlar bebeğim heryerini sinekler ısırmış içi çok fena sulu olmuş ne sürmem lazım acaba sağlık ocağına mı götürsem
irva avokadosever Yeni sezon sivriler böyle yapıyor baya kızartıyor.Lekesi de belli bir süre gitmiyor.Stilex veya K-fenidex kullanabilirsin ısırıklar için.Sivriler ısırmasın diye de siveno sinek kovucu alıp kullanabilirsin.
tatlibiranneo avokadosever bir sinek ısırığından hastanelik olduk valla alerjisi varmış meğerse baktım çocuk elimizde bayılıyor aldık hemen hastaneye gittik alerjisi cok cok yüksek çıkmış benimkinin de 8 9 yerini ısırmıştı lütfen ihmal etmeyin götürün
Ferihasmom avokadosever avokadosever geçmiş olsun şuan nasıl oldu geçti mi aynı problem bizdede var dr ne dedi?
Merve avokadosever yalnız baya enfekte olmuş. Alerjisi de olabilir sivriye. İhmal etmeyin. Geçmiş olsun
patuli avokadosever ah yavrum kıyamam sana 😓 stilex sürebilirsin benim oğlumu da ısırmıştı aynı şekilde. Morarma da olmuştu bizde sonra geçti. Ten hassaslığından sanırım bazı bebeklerde olabiliyormuş
ggulsen09 avokadosever Öncellikle geçmiş olsun beni bebekten sinek ısırmış ve mikrop kapmışım annem hastane hastane gezmiş en son el yapımı kremle geçirebilmiş Rabbim korusun bi doktora gösterin ciltleri çok hassas bebeklerimizin
avokadosever Duyguduru ayy bunları duydukça tedirgin oluyorum öğlenden sonra hemen götürcem sizede çok geçmiş olsun
avokadosever Ferihasmom teşekkür ederim normal Sinek ısırığı dedi teni çok hassas olduğu için böyle olmuş krem verdi bnde siveno nun Sinek kovucu spreyini aldım