Pinkribbon Kızlar 2.5 aylık bebrklerinizin emmesi azaldı mi hem gece hem gündüz Uyanıkken emiyor mu uykulu mu veriyorsunuz Bide uykusu gelince huysuzluk yapıyor mu . Kızım uykusu gelince huysuzlaniyor meme istemiyor sallıyorum öyle uyutuyorum
Neva77 Pinkribbon kızım 2 ay 22 günlük iki haftadır gündüzleri emzirmekte zorlanıyorum ama geceleri bir sıkıntımız yok emiyor. Gündüzleri bir iki çekiyor bırakıyor ve ağlamaya başlıyor sonra tekrar tutmuyor sakinleştirip ya yeniden o memeyi vermeye çalışıyorum yA da diğer memeye geçiyorum. Dün sağıp biberonla vereyim dedim biberonu da istemedi öğürdü 🙄
PrensinAnnesi- Pinkribbon benim de oğlum 3 ay 2 günlük gündüzleri emmesi az çekip çekip bırakıyor etrafına bakiyo sürekli gecede zaten çok çok emmiyor arti mama veriyorum biberon almadığı için ağzına sıkıp veriyorum öylede kusuyor,,😔
Melek11111 Pinkribbon emmesi azaldı gündüz uykulu iken emiyo zar zor 5 dakika .Mama da istemiyo .Ebeye sordum midesinde kalıyodur içtikleri eskisi kadar sık acıkmıyor artık eskisi kadar tuvaletini de yapmaz dedi
Pinkribbon PrensinAnnesi- yine mi dönemsel bu özellik acaba gece uykusuna kacta yatiyor sonra ne zaman uyanıyor
Zeynep0808 PrensinAnnesi- 3ay 3 günlüğüz gece saat başı kalkıp emiyor bir haftadır durum bu normalde 11.30 uyur 3 de emer sonra 6 da uyanır emer 8 de uyanırdı
PrensinAnnesi- Pinkribbon hiç bilmiyorum atak dönemi mi ilk oglum da böyle idi buda abisine çekmiş ne yazikki 😑 gece bazen 11 gibi yatar genelde 4 buçuk da kalkar çalar saatimiz öyle kaçta yatsa hep o saatte kalkıyor sonra bazen saat başı bazen 2 saat sonra kalkıyor sabahı öyle ediyoruz
Hanifemusa Etrafta ses olmasın. Bide çok açılmasını beklemeyin. Öyle almadığı zamanda ayakta dolanarak çoğu bebek emer. Benim ilki de öyleydi çok Red etti. 2. De işi iyice çözdüm. Her bebek farklıdır tabi ki