Babymommssss Kızlar 1 yaşında emziriyorum konu şöyle ki normalde alkolü sürekli kullanan biri değilim şu an tatildeyiz bi kaç bardak kokteyl içmek istiyorum ama çok korkuyorum bebeğime bir zararı olur mu , benimle biraz önerilerinizi paylaşır mısınız
Karinyoo Babymommssss 1 tane bira 1 kadeh herhangi bir içki içtikten 2 saat sonra emzirebilirsin sağmana gerek yok
iremceren Babymommssss sık emzirmiyosanz sorun olmaz emzirmeden öncede mevcut sütü sağıp atarsnz 2 saatte falan sık emiyosa riske gerek yok :(
Durukus25 Bende geçen ay tatil de 2 bardak içmiştim bebeğim 6 aylık emziriyorum akşam içmiştim o gece emzirmedim mama verdim uyandığında sabah göğüsümü sağdım o sütü attım tekrar emzirmeye devam ettim bi sorun olmadı
Aylindirgen Hamileyken canım aşırı derecede şampanya çekiyordu herkes karşı gelince içmedim canım şu an kokteyl tarzı içeçek çekiyor emziriyorum diye yine karşı çıkıyorlar 🙃
Nilkiz İnstagram da takip ettiğim bir doktor bir bardak alkolden 2 saat sonra içelebileceğini yazmıştı. İsmi annesutudoktoru bakın isterseniz
Tonrikanne Sapıp için ya da kadehe göre 1 er saat ekleyip sonra için. Benim Dr um araba kullanacak kadar iyi hissediyorsan emzirebilirsin demişti.
Ciibiilii Babymommssss dr 3 saat sonra emzirelebiliceğini söylüyor sağma yapmaya gerek yokmuş boşuna ziyan olmasn sütünz
ece_arel Babymommssss bende tatile çıkıcam hamilelikten önce tüp bebek tedavisi için içmedim 2 ay 9 ayda hamilelik bebeğim şuan 4 aylık saat 10 da gece uykusuna yatıyor 2.30-3 te uyanıyor yani 4.5 saat falan geçiyor çok canım istiyor ama en doğurduğunu doktor bilir kontrolde sorucam