Alparslan_habip Kızlar bugun 2. Ay aşı olduk ateşi 37.5 du 38.2 oldu ne yapmalıyım lütfen yazın yüksek
Aysimannesi Alparslan_habip calpol verin hemen tek kat giydirin çorap varsa çıkarın yakın takip edin .. Sık sık emziirn su verebilirsiniz 2-3 çay kaşığı kadar
Aselnghnn Alparslan_habip bi tane anne gormustum bizde teni olduk ates yapmamiati sukur ama bol.sarimsakli cacik yyeyip atesini kontrol altina alabilirsin emziriyorsa
1prenses_annesii Alparslan_habip sakin olun biz de ayni aşıdan 38 i gördük bir çay kaşığı kadar calpol vermistim bide üstünü çıkarmıştım ben rahatlamisti biraz. Yarim saatte bir ateşini kontrol edin sabaha kadar yine de
Meltemkrnz Alparslan_habip soğuk bezlerle bileklerini silin calpol verin iince giydir pencereyi aç ortam serin olsun düşer korkma
Alparslan_habip 1prenses_annesii öyle yapıyorum Allah razı olsun ıslak bez vücudunun eklemlerine yapmalımıyım
Aselnghnn Alparslan_habip eger emziriyorsanz sarimsakli bi sekilde yerseniz sutumuzden sarimsak bebegede gecer atesimi kontrl altna alir
Shewolff Alparslan_habip hayır tabi ki asla ıslak bezle tampon yapma bunu doktorlar 15senedir Önermiyor ateş düşürücü ver üstünü incelt yarım saatte düşer bende bugün aşı yaptırdım sadece atlet var ve şurup verdim şuan 36 37 arası
Pirayeada Calpol verin ben huzursuz oldu hemen calpol verdim ateş-i de çıkmadı çünkü 3 aşı kolay değil
Alparslan_habip Shewolff ama bizim doktor eklem bölgelerine tampon yapabilirsijn dedi ne zararı var ki canım ?
Shewolff Alparslan_habip şok etkisi yaratıyormuş sirke de sıcağı tenin içinde bırakıyor Osman gönülal var YouTube’da dinle istersen bi