Nisabera09 Kızlar ben geçen sene 2,5 aylık bebeğimle tatile gitmiştim ama kısa yoldu ve çoğunluğunda ya uyudu ya da emdi ama şimdi 1 yaşında ve Nevşehir’e gideceğiz İstanbul’dan. Siz nasıl başa çıktınız kolay mıydı zor muydu uzun yolculuk
Elika00 Nisabera09 1 yaşında hiçbirşey olmaz gitmeden önce konuş uzun bi yolculuğa gideceğiz yaşasınnn sence yolda neler yapmalıyız hadi gel yol için atıştırmalılar hazırlayalım. Valizine hangi oyuncakları koyalım gibi oyuna dönüştürmelisiniz
Asyaayaz1 Elika00 benim kızımda 2 hafta sonra yaşına gircek bizde Temmuz sonu gidicez 3 saatlik yol ama bu dediklerinizi anlamazki😐
Elika00 Asyaayaz1 anlmayacağını nereden biliyorsunuz ☺️ Benim oğlum 4.5 aylık. Şimdiye kadar iki kere 13 saatlik yola gittik arabayla. Gitmeden önce başladım alıştırmaya. Yaşasın tatile gidiyoruz denize gireceksin yaaa denizde nasıl yüzersin sence sıcak mıdır gittiğimizde bak denize girdin işte falan gibi şeyler söyledim. Dönerken de yine evimize gidiyoruz işte birazdan mola vereceğiz biraz dayanabilir misin biliyorum sıkıldın siz söylemekten denemekten vazgeçmeyin yapılan tüm araştırmalar anladıkları yönünde. Hemde 1 yaşında diyorsunuz anlamıyor olması imkansız
Asyaayaz1 Elika00 aa öylemi genelde at alkış ver dediğim zaman anlayabiliyor bazende işine gelmiyor tabi ama bu kadar bilmiyordum yeni birşey daha öğrenmiş oldum mutlaka denemeliyim 🌺
Elika00 Asyaayaz1 bebeğinize inanmaktan onunla herşeyi konuşmaktan asla vazgeçmeyin. Ben doğduğundan beri her yaptığımı söyler anlatırım. Şimdi mesela saç yakalıyor elini tutuyorum annecim saçımı tutuyorsun canım çok yanıyor elini bırakır mısın diyorum bir iki söylüyorum çekmiyor bırakıyor. Geçen gün arkadaşımın saçını yakaladı yine söyledim annecim çok ağrıyormuş canı bırakır mısın dedim ve anında bıraktı. Herkes şok oldu . Ben artık alıştım anladığını biliyorum elini ağzına soktuğunda da elini ağzından çeker misin diyorum çekiyor