Bserra Kzım 3 ay 19 günlük sürekli uykuya ve memeye direnme yaşıyorum çok huysuzlaştı 5 gündür valla canıma okuyor uyutmak için Reşmen savaş halindeyiz😕
Miran47 Bserra gecedemi uykusuzsunuz bende çok yıprandım 2 ay 18 günlük beş dakika uyumaz sinirden agliorum
Makaron_88 Bserra atak hesaplaması takvimden yapabilirsiniz uyku gerilemeside olabilir çünkü 4 ayda var nir hafta önce bir hafta sonrada olabiliniyor
AselLina1 Bserra Bizde atak haftasının söylediğine göre 10 gün önce girdik 😔 Önce meme reddi şimdide uyku reddi mızmızlanıyo sürekli
Bserra Makaron_88 Aslında atak haftasına 1 hafta kaldı yazıyor ama bilemiyorum önce mi girdi hiç anlamayırum 5 yaşında bi kızım daha var kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım 😕
fadjobe87 Benim bebeğim de hemen hemen beş gündür böyle. Veo da 3 ay 19 günlük. Özellikle bugün çok huzursuzdu.
Mlkarzu Bizde 4 ay 20 günlüğüz önce nızmızlik bir anda bağıra bağıra ağlama sonra uyku reddi ve şimdi de meme reddi. Sürekli mama istiyor memeyi verene kadar kırk takla atıyorum .meme mama ilerliyordum normalde de
ipekkizimmm benim bebisim de 3 ay 16 gunluk. uykuda sorun yasiyoruz. yalniz bu atak hesaplama seysine dogum tarihini yaziyodum ben. 41. haftada dogdu. 40. haftayi mi yazmam gerekiyodu?