Feyyyzza Dün akşam 6 civarında başladı bugün ara ara yokladı bıçak saplanıyor tarzı bir ağrı. Son 1 saattir sürekli var ve hiç geçmiyor nefes aldırmıyor. Kızım evde uyuyor şimdi yeni yattı eşim daha gelmedi. Napcam bilmiyorum başına gelen varmi nefes alamıyorum
Bendenizsirine Feyyyzza soğuk algınlığı olmasın kalp genelde göğüs arasına sırt arkaya mideye sol kola vurur sanki sizinki üşütme gibi
Neslinesli Feyyyzza benimde kalp ağrım vardı özellikle soğuk olunca veya gece yatakta sızlar şekilde. Dr gittim klap romatizmasi olduğunu söyledi 2 sene çok ağır iğne kullandım. Bı görünün kimse bilemez. Geçmiş olsun 🌺
Feyyyzza Bendenizsirine şuan bıçak saplanıyor tarzında değil resmen yumruk atıyorlar gibi bir ağrı hareket edemiyorum nefesim daralıyor
Bendenizsirine Feyyyzza bilemedim ama kalp gibi gelmedi siz acile bir gidin kan testi yapıp elektorunuzu çeksinler
birprensesannesiiiii Yani benim de kalp diyordum bir aralar . Hatta benim ki koluma vurdu mu uyuşuyor du kolumu kaldiramiyordum oynatamiyordum. avucumun içi morariyor du. Bende kalbimde sıkıntı vardır dedik ama yok . Şimdi çift taraflı başlıyor hem akciğer hem karaciğer da neyse sonra dan öğrendim ki ciğerlerim de sıkıntı var mis . Siz de bir akciğer karaciğer tomografi si çektirin . Benim nodül varmış ondan böyle oluyorum . İnşallah sizin de kötü birşey yoktur 🙏🤲
incismom Feyyyzza aslında EKG çekilsen olur ama boyna vurmaz göğüs ağrısı. Yaşınız riskli değilse, 1 derece aile öykünüz yoksa, kalp rahatsızlığınız yoksa kalp krizi riski çok azdır. Panik atak olabilir
Mihrimahim16 Kalp ağırısı değildir .. Kalp olsa göğüsün ve sırtın ikisi bir arada ağırır, soğuk ter dökersin miden bulanır veya kusarsım , sol kolun a vurur, göğüs kafesin öyle bir sıkışır ki sanırsın prens makinasında sıkıyorlar.. üşüttün mü acaba ?
Grupyildizi Banyoya git ayaklarini dizden asagi soguk suyla yika snra o suyla yuzunu enseni yika yuzunu kurulama gecicek
happy___ Feyyyzza bu da bir ihtimal diye yazıyorum gaz sancısı da kalbe iğne saplanır gibi olur. Kalbiniz ağrıyor gibi bir ağrı saplanır. Gaz sancısı da olabilir.
ayseeeasln21 Feyyyzza canım çok geçmiş olsun bir duşa girmeyi dene ılık suyla yıkan belki sıcaktan olmuştur . Esin geldiği zaman da bence bir acile git koluma vuruyor diyorsun ne olur ne olmaz