Alpisinannesi Merhaba, tecrübeli annişler, bebişim ek gıdaya geçeli, kabızlık sorunu yasıyor, daha önce cok düzenliydi, ne yapabilirim acaba?
Kuzumveben Alpisinannesi saf zeytinyağ verin iki çay kasigi bi sabah bi aksam,yogurtu eksik etmeyin,meyve verin cam rende yapip ve bolca su verebilirsiniz
Nancy Alpisinannesi canım şeftali suyu ver her gün az miktarda da olsa ve ek gıdalarının içine doktorum kabız olmamalrı için bir çay kaşığı zeytinyağı önermişti kızlarınla şimdilik sorun yaşamadım
tuzvelimon Alpisinannesi aynı sorunu 1.5 ay yaşadık çok kötüydü normal bir kabızlık değildi. Sonra mama vermeye başladım 8 aylıkken kabızlığı azaldı yeterince sıvı almıyormuş demek dedim. Bol bol su verin. Onun dışında hipp erik püresi çok önerilmişti bana deneyebilirsiniz bizde işe yaramadı pek. Ben kendim kuru kayısı kuru erik kuru incir biraz haşlayıp rondo yapıp veriyordum deneyebilirsiniz. Sabah akşam da zeytin yağı içirin. Ama en önemlisi su ya da meyve suyu 👌🏻
Nancy tuzvelimon canım doktorum demişti bana hiç yapmadı benim kızlarımı hatta sulu sulu dışkı yapıyorlar ama tabi yine sen bilirsin bebeğini en iyi tanıyan sensin