mhdmraa 3 günlük anneyim göğüslerim çok dolu bebeğim de emiyor boşaltmak istiyorum ama pompayı kullanınca süt çıkmıyor ne yapabilirim
Idilg mhdmraa masaj yapın netten bakarsanız bulursunuz sıcak dusa girin duştayken de masaj yapın sütünüz daha çok yoktur belki de emdiginde bitiyor
Prenseslerimm_3 mhdmraa en güzeli elle sağım bana emzirme danışmanı söylemişti bende elle sağım yapıyorum hem acısız hem kolay
Yigitttt mhdmraa aparatları düzgün taktığınızdan emin olun göğsünüze pompayı tam oturtun ve dik oturmayın öne doğru eğilerek sağım yapın ilk olarak yüksek kademede başlayın daha sonra düşürebilirsinz 2 ay bebeğime sağarak verdim sütümü
duygu2702 mhdmraa valfını takmayi unutmadınız dimi ben bikere unutmuştum da pompa çekmiyor diye sinirlenmiştim 🤣
gizay55 mhdmraa ya benim de elimde bir elektrikli pompa var ama süt gelmiyor nerde yanlış yaptığımı bulamadım çok kez denedim 3-5 damla ya geliyor ya gelmiyor, bendeki pompa ameda, siz nasıl çözdünüz, o makineyi kaç kere kurdum kaldırdım sinirden ya 😢
mhdmraa gizay55 https://imgyukle.com/i/nIQPPQ pompanız sanırım bu. İşaretlediğim parçaları güzel takın ben ilk sağacağım zaman iyice sıkmamışım pompa çekim yapmıyordu bu parçaları güzel takınca çekmeye başladı
gizay55 mhdmraa hiç çekmiyor değil geliyor 3-5 damla, elimdeki alet daha önceden kullanılmış acaba bu parçalar eskimiş kullanılamaz duruma gelmiş olabilir mi, görüntü olarak sağlam duruyorlar ama bilemedim, tekrar deneyeyim bakalım, teşekkürler 🤗