Ksmt-7878 Merhaba arkadaşlar oğlum 21 aylık 12 kilo 88 cm boyu var o kadar haraketli bir bebek ki anlatamam ve gören çok zayiff diyoo bu zayiff kelimesinden o kadar yoruldum ki sanırım şuan kilo alması da durdu sizce nasill boyu kilosu 😏
Kahvedelisi Ksmt-7878 bence bebeğiniz ortalama bir kiloda doktor kan değerlerine bakıp sorun değil diyorsa üzmeyin kendinizi. Benim oğlum 22 aylık 10 kilo aşırı zayıf ama doktor riskli bir durum görmedi hafif kansızlık var o kadar dolayısıyla ilk yıldan sonra kiloya cok takmamak lazım
Derya-Anne Ksmt-7878 kızım 3 buçuk yaşında 14 kilo çubuk gibi. Herkes çok zayıf diyo tahlilleri vs hepsi temiz çıktı ama zayıf kilo almıyo napıyım bünyesi böyle demekki doğru düzgün yemek yiyen bi çocukta değil kahvaltı bile yapmaz haftada 1 defa kahvaltı yaparsa çok iyi
Dondurmalikahve Ksmt-7878 Ay şu dışarıdaki millet de beni öldürecek ha 21 aylık 12 kilo çocuğa zayıf diyorlar gayet ortalama bi kilo. 2022 yılındayız zayıf veya ortalama bi kilo da çocuğu sağlıksız sanıyor ya diyecek pek bir şey yok aslında.
Ksmt-7878 Kahvedelisi aslında ben pek üzülmüyorum çünkü çok fazla hararetli etraftan gelen zayıf zayıf lafı çok fazla üzüyo