Haklisinkbracim Sorum yukarda bebeğim dönüyor koltukta, yanken düz yada yüz üstü kendini atıyor zaten ama sırt ustuyken yana da atıyor bugün koltuktan düştü, çok ağladı.
YgmrEla Haklisinkbracim döner valla. Büyük kızım daha 15 gunluktu dönüyordu, doktora gitmiştim tam anlatıyordum ki doktorun gözünün önünde döndü 😂 o da şaşırdı 4 aylık falan olması gerekir bunu yapabilmesi için dedi. Şimdi 7 yaşında normal bir çocuk öyle hiperaktif değil ama enerjisi yüksek
iremceren Haklisinkbracim benm kzımda dönüyodu 28 aylık oldu hala enerji bombası kendinden beklenmck şeyleri yapabiliyo 😂
Sadeceanne1612 Haklisinkbracim dönüyor oğlum 1 aylıkken dönmeye başladı 2 aylıkken yere koyunca halinin bi ucuna gidiyordu 5 aylıktan beri örümceğe koyuyorum dolap içi karıştırıyor salondayken bi anda odasında çekmece bosaltirken buluyorum
Fatmanurr_ Fıldır fıldır döner hemde😁 benim oğlumun 1.5-2 aylıkken kendini koltuktan da anne yanı beşikten de atmışlığı var uyku da bile sürekli dönmek istiyo o yüzden 4. Ayından beri çift kişilik yatakta tek yatıyo 🙄😂bi de düşünce şey demezler mi ayyy dikkat edin amaaaa 🙄 sonra görünce anca anlıyorlar 😁
YgmrEla Mefat aynen bende çok şaşırdım korktum hatta, doktora söyledim işte o derece, doktorda şaşırdı, gözüyle görmese belki inanmazdı o da, aaa dedi 😂ne biliyim yeni nesil gümbür gümbür ☺️
Mertim1111 Öyle Bi döner ki 😀 benim oğlum da 1 aylık yuzustu tummy time yaptirirken kafasini çok kaldırıp koltuktan dusmustu 2.5 aylık tam tur dönmeye başladı 5.5 aylık tam gaz surunuyordu şu an 7.5 aylık evin heryerini karis karis geziyor🥰