Sarelle Kızlar bebeğimize bu marketlerde satılan organik yazan yumurtalardan yedirebilirmiyiz a101de falan bulunuyordu sanırım
Sevilayy_1 Sarelle Köy yumurtası yada gezen tavuk yumurtası vitamin açısından daha doğal ve katkısız markettekilerin vitamin değeri bence düşük 🤔ama sürekli köy yumurtasıda bulamıyorum mecbur alıyoruz 🤦♀️🤦♀️
Zhl06 Ben bebeğime 0 veya 1 numara alıyorum numarasına bakıp alabilirsiniz a101den aldım ama beğenmedik
Sarelle Sevilayy_1 evet bende bulamıyorum babamlar gittiği zaman getirticem de a101de ki nasıl acaba yedirebilirmiyim diye merak ettim 🙂
Sevilayy_1 Sarelle Çorbalar bebe bisküvisine bim yumurtası ile yaptım ama haşlama sabah kahvaltısını hep köy yumurtası 🤷🏼♀️😇
DeryaDerin Ozlemberkay tavuk beslemek zor mu ne yediriyosunuz annemlerinde arka bahçesi çok geniş alalım diyorum komşular rahatsız olur diyorlar havlamıyo bişey yapmıyo hayvan yemlicen bahçede gezcek dışkısıda gübre olur
Ozlemberkay DeryaDerin kndi bahcemiz var bn kaynanm iki eltm bizdn baska kimse yok etraf orulu esim kumes yapmis etrafi kapali telli fln ekmegim cikinca bn veriyorum yada eltim kaynana degisiyor y veriyoruz kalan yemek atiklari mesela pilav makarna fln kolay yni