Odilnaz Akşama ne yemek yapıyorsunuz kızlar düşünüyorum düşünüyorum ne yapsam bulamıyorum hadi soyleyinde banada fikir olsun 🌸
Balkizlarim Odilnaz etli kuru fasulye buğdaylı yoğurt çorbası ve sade pirinç pilavı yaptım pişiyor yani 🙈 Tatlı da muhallebi çikolata soslu düşünüyorum iki katlı olandan 💌
Deletedmom_73 Odilnaz Dün ezogelin çorbası ve pilav vardı bugün de fırında tavuk salata var dünden yemek kaldı tabii ☺️
Han30 Odilnaz ben kendime kabak yapacağım üzerine yoğurt. Oğlumun çorbası var. Eşimde ne isterse😀 sebze sevmeyen bir eşe sahibim
Klymeneninatlasi Odilnaz fırında sebzeli misket köfte yaptım bide pilav yaparım yanınada cacık yarabbi şükür 😂
Papatyamkuzum Balkizlarim tebrik ediyorum sizi çorba ana yemek pilav ve tatlı yapıyorsunuz. Ben bişey yapana kadar ayılıp bayılıyorum. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı. Çok özenirim sizin gibi kadınlara.
Odilnaz Asyaayaz1 ay evet gercekten de bitmiyor hergun ne yapsam ne yapsam diye düşünmekten kafayı yiyorum neredeyse 1 aylık bebem var bide onunla uğraş uykusuz kal derken insanı aklına bu sefer hiç gelmiyor nedir anam biz kadınların çilesi 🥴
Canncan Karniyarik pilav dundende corbam var yarinada etli nohut yapcam pilav kalir nasilsa iki gun gitti kafamdan ne pisrsem diye 🤣
Balkizlarim Papatyamkuzum yeni anne iseniz gayet normal canım zamanla olur ben büyüttüm ve alıştım artık kolay geliyor 🌸 coook teşekkür ediyorum Estağfirullah mahcup hissettim şuan 🤗😍😍 Birazcık ta Sevgi ve müzik eşliğinde daha kolay hale gelir bu her işte geçerli 💌🙏🙏