Bebeğim 3 günlük sütümde indi akıyor kıyFetlerim batıyor artık bebeğim meme bir türlü kabul etmiyor 2 gündür gayet alıyordu bugun yok napmam lazım ??
KuzeyinAnnesii bazen yapıyorlar böyle benim bebeğim de öyle devam et vermeye çalış 😶
KuzeyinAnnesii tatlım sütün artıysa memen şişip sertlesmiştir sagmalısın meme basını iyce yumusat ceneleri gücsüz bu yüzden reddediyor benimki on günün sonunda tuttu sıcak havlu koy ve sağ agrın olcak ama rahatlarsın sende
KuzeyinAnnesii arkadaş söylemiş ama kesinlikle önce sağ sütü göğüs ucun sert ise ondan tutmayabiliyor bazen çok küçük çünkü bebeğin henüz birde göğüslerini içme suyu ile ıslat benim oğlumda öyle yapıyordu ben göğüslerimi ıslatıyordum tutuyordu O zaman
KuzeyinAnnesii canım yanlış anlama ama hemşire söylemişti yeni Doğum yaptığımda göğüsünü emzirmeden önce bezi ıslak sil demişti çünkü akan süt orda durdukça kokuyormuş bebekte tiksinip emmeyebilir demişti bide öyle dene istersen
Elyesa almıyor o kadar deniyorum ağlama krizine giriyor reddediyor açlıkdan ölecek kaç saat oldu
KuzeyinAnnesii kakasına ya da gaza sıkışmış olabilir mi acaba bazen o yüzden de almıyorlar
Benim de bebeğim 22 günlük ve hala tutmuyor mememi. Göğüs ucu ile emziriyordum onu da bıraktı artık 😪
TugbaLafci memem şiş olduğu için alamıyormuş canım kilo kaybından hastaneye gidince öğrendim ilk gebelik olunca ben anlamamışdım şimdi sağıyorum hem sağdığımı veriyorum göğsüm yumuşayıncada tutuyor Allahın izniyle
Göğsün sütten dolayı sertleşmişse almak istemiyor olabilir. Pompa ile sağ biraz sonra tekrar dene.