Elifea sadece mama ile beslenen bebeğiniz kaç günde bir kaka yapıyor ve ne kadar süre yapmaması normal?
ssl Elifea bebeğiniz kaç aylık…benim maksimum 2 günde bir yapıyo…sadece bir dönem her gün günde bir yapmaya döndü..şuan 3 aylık yine iki günde bir defa yapmaya basladi
Irmakprensesinannesi Elifea kaka sıkıntınız var sa mam olarak sma comfort kullanın tavsiye ederim kızımda kullanıyorum ek gida dönemindeyiz 3 aydır kullniyrm 10 ay 19 gunluk kızm ilk 7 ay da sma optitra kullndk
Aylinprensesinannesi Elifea 3 buçuk aylık kızım sadece mama ile besleniyor hergün 1 veya 2 defa yapıyor mutlaka birkaç defa 2 gün yapmadığı oldu ama mutlaka 2. Gün yaptı
ssl Elifea kullandgnz gaz damlası da iyidir muhtemelen ama ben sab sımlex kullanıyorum..kakasını geciktirdiği zaman damla miktarini daha fazla bırakiyorum bazen..her açıdan rahatliyo kızım..
Elifea Irmakprensesinannesi doktorumuz da sma comfort dedi aldık ama üç kez içti ve hepsini kustu bnde vermedim tekrar şimdi bir köşede duruyor
Papatyamkuzum Elifea günde bir yada iki kez kaka yapıyo. Bazen iki gün yapmadığı da oldu. Doktorlar normal olduğunu söylüyorlar. Benim kızımda 3 aya yakın sadece mamayla besleniyor şu an 5,5 aylık.