Kir_papatyasiii Kızlar oğlum iki gündür aşırı iştahsız günde 7 8 kere 100 120 CC içen oğlum iki gündür 90 CC zor içiyor sabah 9 dan beri iki kere 90 CC içti niye böyle oldu sıcaklardan mi
AselLina1 Kir_papatyasiii Kızım 3 ay 17 günlük. 15 gündür falan öyle kızım 2gündür meme reddi bitti uyku reddi başladı şimdide ☺️
Aliasafinannesi27 Kir_papatyasiii Poyrazin_annesii Umiss12 AselLina1 Kizlar bebeğiniz baş kontrolünü sağlayabiliyor mu ne tür egzersizler yaptiriyorsunuz
LadyMarmelatte Kir_papatyasiii 3 ay 5 günlüğüz huzursuzluk, mızardanmalar, mama içmeyip gövdesini kaldırmaya çalışmalar, ağlamalar akşam geç uyumalar…. Aynı durum bende de söz konusu dr. gittik bir şeyi yok diyor anlamadım gitti
Poyrazin_annesii Sanırsam 4 aynatagına gırıyoruz mama reddı iştahsızlık fln oluyormus. Bınay sonu aşımızda var
AselLina1 Kir_papatyasiii normalde 2 saatte bi emen kızım 4 saatleri zorluyordu ben memeye yaklaştırıyodum annem veya eşim omzumdan oyuncak gösteriyolardı o şekilde emiyodu 😔
AselLina1 Aliasafinannesi27 3 ay kontrolümüzde doktorumuz geri kalmış baş kontrolünde dedi. Elimden geldiğince tummy time yaptırmaya çalışıyorum ama çok ağlıyor gömüyo kafasını ağlıyo nasıl olcak bilmem ☺️ Kucağımdayken tutabiliyor biraz
Poyrazin_annesii Aliasafinannesi27 valla hıc bı egzersız yaptırmıyrm ama cok hareketlı başını dik tutabılıyor bıde sırt ustü yatarken kafasını ve govdesını bıraz kaldırıyor
Kir_papatyasiii AselLina1 ya iyi fikir aslında bn hamile olduğum için emmiyor oğlum sadece mama alıyor artık msmayida o şekilde yedircem artık🌸
LadyMarmelatte Kir_papatyasiii inş.sebebi budur dr gidiyorum bir şeyi yok diyor bebek ağlıyor sonra ben, bir geçseydi şu haftalar🥺