Pakjin Merhaba güzel anneler bebeğim 22 günlük dilinde pamukçuk oluştu karbonatlı su diye duydum ama tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi ?
deletedmom4842 Pakjin Bana olursa diye gazlı bez ve karbonatlı su ile silin demişlerdi olmadı çok şükür ama bunu yapabilirsin
ElifKaratas Pakjin karbonatlı su yapıyorum canm bende . 2 kaşıkta su veriyorum gün içinde . Doktoruma sordum hemşirelerde ver dedi .
Pakjin deletedmom4842 teşekkür ederim umarım olmaz sizin bebeğinizde öyle üzülüyorum ki onun içln el kadar yavrum derdini de anlatamıyor
Pakjin [bilinmeyen] teşekkür ederim tokken açmıyor ağzını açken denemek istedim emiyor bezi ve karbonatın dozu ne olmalı
Elifdeniz Pakjin bir çay bardağı suya bir çay kaşığı olarak yaptırmıştı bizim doktorumuz tamamen bembeyazdı ağzı ve 2-4 günde geçti serçe parmağıma gazlı bezi dolayıp hafif bastırarak tüm ağzının içinde dolandırıyordum
GulMira Pakjin bi çay bardağı kaynamış ılık suya bir çay kaşığı karbonat iyice karıştırın steril bir bezle ısltıp dilinin üzerine hafifçe bastırıp temizleyebilşrsiniz
Gokubcera Pakjin su kaynamış olmalı bir fincan suya yarımdan biraz fazla karbonat atın gazlı bezle silin emsede problem değil
deletedmom4842 Pakjin Böyle böyle büyüyecek annesi düşe kalka hastalanarak zorlanarak yapacak bir şey yok
Pakjin ElifKaratas canım pamukçuk için mi veriyorsun ben yurt dışında yaşıyorum ve maalesef her istediğimizde doktor görmüyoruz
ElifKaratas Pakjin evet hemşireler pamukçuk olmuş su ver dediler sonra bende doktora sordm sen bilirsin bir faydası Yok zararıda yok dedi 2 gündür veriyorum bende