durununannesii01 Yaptıranlar yan etkileri vs oldu mu kızım iki gündür çok iştahsız ve çok huysuz bunlar normal mi
birmelekannesiiiiii durununannesii01 çok normal ateşi de çıkabilir aşırı derecede huzursuzluk yapıyor maalesef ki benim çocuğum 1 hafta kendine gelemedi sonra normale döndü çok şükür
durununannesii01 Mrvekpk kızim iki gün sonra 5. Ayına girecek, 6.400 grm sizce normal mi bana az geldi ama bebişimin süt alerjisi de var hemşire süt alerjisi olan bebekler geç kilo alıyorlar dedi ama hemşire yani onun sözüne de pek guvenemedim
Mrvekpk durununannesii01 cocuk doktorunuz ne diyo du konuyla ilgili 5 kg ile 9 kilo arasi normal kabul.ediliyo 5.ayda sagligi yerindeyse hic sıkıntı etmeyin kilosunu 😊
durununannesii01 Nazlican Ateş yapmadı hiç ama dediğim gibi mama yemeyince korktum bende, şu an mama reddi yaşıyoruz
Nazlican durununannesii01 Huzursuzluk vs normal ama aşılardan sonra Biz dün 6.ay aşıları olduk mesela bir şey yememek ayrı tepemde yatması uyuması ayrı oldu Rahat olun yani 🎀
birmelekannesiiiiii durununannesii01 evet maalesef ki öyle oluyor 1 hafta bana izdirap gibi geldi uyuyor 5 dakika sonra çığlık çığlığa kalkıyordu
durununannesii01 Nazlican ya çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir oda, teşekkür ederim bu arada 🌸
Hafsahuma6-1 durununannesii01 2 gün ateşimiz oldu sürekli ağladı gece uyumadı ve emmedi hiç bir şekilde mecbur yoğurt yaptım ve yoğurt verdim aç kalmasın diye🥹
minikbabyy durununannesii01 bizde hiç bi sorun olmadı canım ama ateşini falan kontrol ettin mi belki aşı yerleri acıyordur