Yusufum0633 Kızlar bebeklerinizi kaçıncı aydan itibaren kendi odasına koydunuz benimki 3 aylık ama yattığım odada hafif nutubet var ve bebeğimin burnu hep tıkanıyor sizce napayım odasına alayımmı
Cicek_Gokce46 Yusufum0633 ben 5.5 aylıkken odasını ayırdım ve hala ayrıyız 16 aylık ve eğer öyle rutubet sıkıntınız varsa ayırın odanızı
Ondina Yusufum0633 bize doktorumuz 6 dan önce ayırmayın demişti ama sizin durumunuz farklı. Rutubet bebeğe zarar verir, isterseniz imkan varsa alışana kadar diğer odada sizde bebeğe eşlik edebilirsiniz.
Gamzze Yusufum0633 oda ayırmak değil de ikiniz diğer odaya geçin henüz çok küçük kendini terkedilmiş hissedebilir en sağlıklısı bereber aynı odada kalmanız en azından yaşına kadar eşiniz de isterse direk uçunuz diğer odaya geçin benim de yatak odam rutubetliydi salona yorgan serip üstünde uyuduk üçümüz yine de ayırmadik yani
Derinsmommm Yusufum0633 ben kızımın odasını 7 aylıkken ayırdım. Hiç sıkıntı da yaşamadım ama sizin bebeğiniz biraz küçük sanki.
Yusufum0633 Cicek_Gokce46 Yandaki evin suyu yıllardır bizim duvara vurmuş ev sahibide hiç ilgilenmemiş şimdi biz yaptırdık ama yine duvarın iç kısımları ıslak benim bile tıkanıyor mecbur alcam bende ama kararsız kaldım tek korkmaz demi odada
Cicek_Gokce46 Yusufum0633 benim oğlum korkmadı ilk 1 hafta yerde yanında yattım sonra çıktım odasından korkmuyor yani
Yusufum0633 rua_da_senhora_das_verdades Gamzze Derinsmommm Ondina kıyamadım valla yanına bişey serip yere yattım tek bırakamıyorum uyuyamamki öyle
rua_da_senhora_das_verdades Yusufum0633 Ben biraz daha büyüyünce ayırmayı düşünüyorum. Şu an 1 yaş. Sizin rutubet olayı sıkıntı. Ona ya çözüm bulmalısınız ya da ayırabilirsiniz.
Ondina Yusufum0633 bende öyle yapmayı planlıyorum açıkçası, birkaç gece yanında uyurum, aklım kalır. Kamera da var odada ama annelik işte. 😊❤️
3yasakadarsifirekran Yusufum0633 5 aylıkken ayırdım hatt buraya yazdığımda tepki göstermişlerdi 5 aylık küçük diye ama hiç bir sorun yaşamadım odasında kesintisiz uyuyor iyi ki ayırmışım
Yusufum0633 3yasakadarsifirekran ben bu gece yere bişey serdim odasında uyuyorum korktum en azından takip edeyim bi kaç gün ondan sonra odama geçeyim ama o odaya almıcam çocuğu çünkü hep burnu tıkanıyor
3yasakadarsifirekran Yusufum0633 bende öyle yaptım benim montessori yatak önceleri onla yattım sonra yere döşek serdim öyle alıştı. Diğer oda rutubetliyse çıkarın bizim yatak odasında da var biraz o yüzden dediğin gibi burnu tıkanırdı hep hırıltılı uyurdu hatta horlardı
Yusufum0633 Ondina valla yapamadım belim tutuldu yerdede 😂 ama olsun ağlar duyamazsam diye uykusuz kalcama yerde yatarım daha iyi 😂