Ceyceyco Kızlar doğduğunda bebeğimin göz kapaklarında ve alnında kırmızı lekeler olduğunu gördüm doktor doğum lekesi değil çilek lekesi onlar geçiyor dedi şu an 15 günlük olduk azaldı biraz ama tamamen geçmedi hala ne zaman geçer umarım kalmaz
Reyhanasya Ceyceyco kızımında alnında iki göz kapağinda. Belinde var hiç biri geçmedi kılcal damar hassasiyetinden oluyormus kan verdik kanama fln yok bi sıkıntı olmaz 4 yaşına kadar geçer dediler şuan dokuz aylık hiç biri geçmedi ama çok tatlı bi görüntüsü var
Sarikuzumalp Ceyceyco Geçiyor bizimki de 2 yaşa doğru geçmişti. Hemen kaybolmasını beklemeyin. Önce kırmızıdan silik pembeye dönüşmeye başlıyor sonra kayboluyor.
Karpuzadam1 Benim oglumunda vardı göz kapaklarındaki büyüdükçe gecti falak alninin tam ortasindaki kirmizilik geçmedi ağlayınca falan daha cok kizariyo hala ama kötü bi görüntü degil gecer herhalde zamanla ensesindede vardi oda duruyo gecmedi 2 yasinda bu arada
ReyyanTaha Karpuzadam1 aynı benim oglumunda var 3.5 yasinda kızınca aglayinca beyirgilystyor ensesinde ve karlarinin ortasında var ..kizimin da alninda ve ensesinde var 8.5 aylık .benim cok hoşuma gidiyor en azindan siyah ben degil
Kk41 Ceyceyco oğlumun 2 kaş ortası göz kapağı ve ensesinde baya belli kırmızı lekeleri vardı. Göz kapağındaki geçti . Alnında da belli ama azaldı. Ağlayınca daha xok ortaya çıkıyor. Oğlum 20 aylık
2bebislianni Ay bizdede var ya o zaman bende cok araştırdım geçmicek diye 1.5 yasında göz kapagı geçti iki kaş ortası azaldı geçicektir zamanla oda
Nilunas Ceyceyco kxıımın 2 göz kapağında ve ensesinde vardı biz gül lekesi diyoruz 😊gözleri geçti ensesi geçemedi saç çıktı kapandı 10 aylık kzıım