Evet arkadaşlar oglum 3 haftada 200 gr almis bugun saglik ocagina gittik son bir haftadir cok huysuz beslenmesi cok kotu sagarak besliyorum normalde 800-900 cc icin cocuk son bir haftadir 500 600 zar zor iciyor zayıfladığını düşünüyordum baya kıyafetleri bile bol geliyor diş çıkarıyor diye normal dedi herkes ama içime sinmeyen bir seyler var diye aile hekime götürdüm oksuruk arti hafif hiriltida var ama aile hekimi her sey normal gözüküyor hastaneye yonlendirdi bir idrar da baksinlar eger temiz cikarsa dişten dolayi iştahsızlık olmustur ondan kilo almamistir bir araştırsınlar normalde en az 500 gr almasini beklerdik dedi oglum 5 ay 9 günlük 6700 gr geldi normalde 4,5 aylik iken 6500 idi doktor eger bir problem yok ise normal dişten kaynaklı dedi bir seyler vermeye basla dedi ama ogluma bir haftadir sebze vermeye calisiyorum haşlayıp dislerini kaşır hemde tadina bakar diye hic yemiyorum dis agrisindan hicbir sey yapmiyor ne yapacağımı şaşırdım dis agrina ne iyi gelir diye sormayi da unuttum pazartesi tekrar doktora gidicem neler yapabilirim neler yiyebilir disine ne iyi gelir kilosu cok mu az bilemedim 🤷♀️