Brcstndg dlekturann ben memnunum hiç sızdırma, taşırma, pişim yapmadı. Pampers ve premium care karışık gidiyoruz.
AygulSina dlekturann prima veya pampers basli basina benim icin berbat bir bez sizidiyor pisik yapiyot yetmiyor ustune icinde parafin var gozenekleri tikiyor ve petrol turevi baska madelerde
Deletedmom115 dlekturann Bir kaç kez aldık yapısı ince çok memnun kaldım ama Sleppy kullandigim için uzun süre bulamadigim zaman prima alıyorum.
AygulSina dlekturann ben soylesemde sen bulamazsin cnm ben yurt disinda yasiyorum dm magazasinin kendi bezini babylove
dlekturann Brcstndg evet öyleymiş slepynin kot külot bezini denedim çok memnun kaldım keşke baştan bunu alsaymışım dedim
Brcstndg dlekturann sleepy i denedim ben de ama tüm gece kuru bırakmadı. 14 aylık olduğu için gece değiştirmiyorum kalktığında da teni ıslak oluyor. Sadece primada o kuruluk oluyor.
dlekturann Brcstndg benim bebeğimde 10 aylık şuana kadar hep prima kullandım bi kaç bez denedim yine olmadı ama bu bezden çok memnun kaldım belkide bebepe göre değişiyor