Gokceyasinmiran Günaydın hanımlar kahvaltı yapmıyor benim oğlum sevmiyor mu anlamadım neler verebilirim kahvaltıda siz neler veriyorsunuz ?
ofkelisirin Gokceyasinmiran karışık şeyler hiç vermedim bu zamana kadar bulamaç vermem Pankek omlet zeytin ezmesi domates salatalık Peynir kahvaltı türü yani hep böyle seviyor zaten
Caglamm Gokceyasinmiran benim kızımda yemiyor sadece domates salatalık yiyor. Hiçbirşey yediremiyorum diliyle itiyor. Herşeyi denedim yok
Mrvsen Gokceyasinmiran 5 adet kuru dut, 5 adet badem robottan çekiyorum. Peynir altı suyu, lor peynirini karışıma ilave ediyorum. Daha sonra yumurta sarısı ekliyorum karışıma. Resmen atom oluyor 💣 bebeğim severek yiyor ❤️
Ruzz-Batu Gokceyasinmiran pankek yapiyorum peynirli meyveli fincan kek yapiyorum onuda ayni sekilde cesitlendiriyorum omlet cesitleri yapiyorum yumurtali ekmek yulafli kahvalti yapiyorum severek yiyor benim sorunumda oglen bazen yemek istemiyor
Gokceyasinmiran yumurta sarısı avokado lor peyniri karıştırdım verdim yemedi tatsız düşüncesiyle üzerine keçiboynuzu özü döktüm yine yemedi dün pankek yaptım yemiyor
Gokceyasinmiran ofkelisirin yediği miktar ne kadar peki ? Önr zeytin ezmesinden bi iki defa yiyor salatayı kemiriyor yarısı dışarıda bu şekilde bizimki çorba içer mesela ama pütürlü şeyler yemek istemiyor gibime geliyor
amaaannbeesende Bende burda bekleyeyim 🐞 Yarım patates haşlıyorum eziyorum içinde 1 yumurta 1 kaşık labne hepsini karıştırıp omlet gibi pişiriyorum bebeğim çok seviyor deneyebilirsiniz 🌸
ofkelisirin Gokceyasinmiran şöyle söyleyeyim bazen o kadar güzel yer ki bazen de istemez doktora dediğimde sorun yok günde yarım çay bardağı tüketiyorsa en az dedi zorlama dedi Genelde yer toplam ara öğün meyve çorba falan 1 bcuk çay bardağı oluyordur ama bazen de hiç istemiyor 😑 memeye düşüyor
Gokceyasinmiran ofkelisirin evet bu aralar diş problemi yaşıyoruz zaten akşamları calpol verip uyutuyorum
ofkelisirin Gokceyasinmiran bziim çıkmadı hiç bu hafta az yiyor istemiyor 🤦🏻♀️ çok kabarmış damakları
Aylinberberoglu Gokceyasinmiran bulamaç veriyorum bazende omlet , muzu çok sevdiği için yarım muz 1 tam yumurta sarısı bir tatlı kaşığı lor peynir yada labne 1 tatlı kaşığı ceviz 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi özü , çok severek yiyo ,