Leylaozz İlk Hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım tekrar hamile kalabilir miyim yani bu durumu yaşayan oldumu hiç ?
Lisabh Leylaozz kalbi durduğu için ben de kürtaj oldum ilk adetten sonra hamile kaldım. Hayırlısıyla sana da nasip olsun inşallah 🙏
Bendenizsirine Leylaozz inşallah kalırsınız yasiniz gençtir hamilede kalabilyirosunuz belli ben nerdese 2 senedir kalamadim kurtajdan sonra yas faktörü benimki o ayri
Utkucan Leylaozz bende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu belli testler yapıldı sonra 3 ay folik asit desteği falan aldım ama 3 ay sakın gebe kalma demişti doktorum
Biryaramazannesi26 Bende ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldm aradan bir ay geçti tekrar hamile kaldım kızım 6 aylık şimdi
Esralitugram Tabi ki allah nasip ettiği sürece kalabilirsiniz. Ben de zorunlu kürtaj oldum ve 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şuan 7aylık oğlum. Rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin.🌹
Keremikoo Leylaozz Allah izin verdikten ve sizin de saglik probleminiz olmadiktan sonra neden olmasin? ( bir dusuk kurtaj sonrasi 15 aylik bir oglum var)