zbd Merhaba anneler benim kızım minicik doğdu ve hala minicik. Düzenli doktor takibinde gelişiminde sıkıntı yok fakat 17 aylık bir kız çocuğu olmasına rağmen boy 75, kilo 8.5 böyle olanlar var mı?
susunbebekuyuyo zbd benim kızım 33 aylık 11,5 kilo yerinde duramaz zıpzıp zıplar böyle gider dedi doktorumuz zaten küçük doğdu bütün tahlilleri çok iyi çıktı bana benziyor bende öyleymişim 28 yaşıma kadar 43-45 kg arasıydım 😁
zbd susunbebekuyuyo valla babasida bende topluyuz ama.cocuklugumuzda bizde hayli minikmişiz. Ve kızım evet çok hareketli gün boyunca oturmuyor bende üzülüyorum her gören çok küçük diyor
susunbebekuyuyo zbd aman boşverin bir şekilde büyüyecekler ne takviyeler vitaminler kullandım kilo almayan çocuk almıyor etrafa kalsa zaten her çocuk kilolu uzun boylu olmak zorunda yinede içim rahat etsin diye bütün tahlillerini geçen hafta yaptırdım çölyak bile baktırdım hepsi temiz çıktı bütün değerleri artık kasmıyorum benim çocuğum böyle bende böyleydim doğum yaptım şimdi kilo veremiyorum 😁benide annem çok gezdirmiştir kilo alayım diye diyetisyenden diyetisyene ağlardı zayıfım diye şimdi kilona dikkat et diyor
fadikada zbd susunbebekuyuyo valla babasida bende topluyuz ama.cocuklugumuzda bizde hayli minikmişiz. Ve kızım evet çok hareketli gün boyunca oturmuyor bende üzülüyorum her gören çok küçük diyor Kimseye yaranamazsın canım illa herşeye bir yorumları olur iri olsa bu seferde çok iri ilerde obez olur derler benim kızıma bir iki kişi böyle iri mi biraz felan dediler bozdum attım sonra tek kelime edemediler. o yüzden hiç ciddiye alma hatta böyle konuşan olursa ver ağzının payını birdaha konuşamasın