Annakarenina_19 Bultak var küp ondan düşünüyorum parçalarını yutar mi emin değilim ama Eğitici alıyorum daha çok önerileriniz neler Bir de diş kaşıyıcı olarak en iyi hangisi sulu olan var bizde bir tane daha düşünüyorum
marbling10 Annakarenina_19 ben de durayım burada, aynısını soracaktım. Halkalar var onlardan alacağım, kumaş küpler var onu düşünüyorum. Başka neler olabilir bekleyelim burada🤭
Annakarenina_19 marbling10 halkalardan aldım ben kiki marka hem de uygun. Şu an kendi içine sokamiyor ben atınca bakıyor sonra deviriyor hepsini .ağzına sokuyor genelde🤣 Alın yani. Ben motor gelişimi için uygun olanları eğitsel olanları alıyorum genelde. kamyon araba ne işe yaricak ki babası da hep onlara bakar ben de al kendin oyna diyorum 😄
marbling10 Annakarenina_19 evet tabi oyuncağın maksadı zaten gelişimi için aslında yoksa kağıt ver oynar🤭😂 ben de o markayı gördüm fiyatı uygundu. Bakacağım ebebeğe oyuncaklarda indirim var pazara kadar. Başka kimse yazmamış ama o da ilginç🤭
Annakarenina_19 marbling10 Aynen🤷🏻♀️ Osman gonulal cocuk doktoru var YouTube da birçok konuda videoları var 6-9 ay oyuncak seçimi icin de varmış ben de yeni izledim size de link atıyorum bakarsiniz 😊