Btlcngl Kızlar uygun fiyatlı ama pişik yapmayan bez arıyorum doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama çok zam geldi , günde 8 kereden fazla alt değiştiriyorum ve artık başa çıkamıyoruz bez fiyatlarıyla , önerebileceğiniz güzel bi bez var mı
YigitK Baby turco. Primadan geçiş yaptım prima kadar kaliteli olmasa da ona çok yakın. Hem ince bir yapısı var hem de pişik yapmadı 2 bebeğime de😊
Elifmoms Btlcngl baby turco ve bebem natural ikiside pişik yapmıyor ama sleppy ile ortalama aynı fiyattalar belki bebem natural bir tık daha uygun olabilir. Bir kere bez sipariş verdiğimde geç gelmişti etrafta da başka yer olmadıgı için şokun bezini almıştım gayet güzel bir bezdi bence denenebilir.
Umay55 Migrosun Minies marka bezi. İlk kızımda hep prima premium care kullanmıştım 3 aylık oğlum var ondda başta prima ile başladık malum fiyatından dolayı her bezi denedik ve minieste kaldık en son. Fiyat olarak şu anda piyasadaki en ucuzu ve performansı da iyi biz memnun kaldık. Denemeye değer
Minisim19 Btlcngl Migros’un kendi markası minies çok memnunum doğumdan hemen sonra başladım kullanmaya. İlk çocukta fiyatlar böyle değildi uygundu yaşına kadar prima premium care kullanmıştım, ikinci garibime iki bez birden zorlanırım diye bikaç bez denedim en güzeli minies oldu. Primaya benziyor yapısı pişikte yapmıyor ben memnunum.
Familyboy Btlcngl Molfix kullanıyorum çok memnunum migrosta hep 2.si %60 indirim oluyor uyguna geliyor öyle
Ballicoregimm Goon premium soft. Ben de sleepyden geçtim sızdırma yaptığı için. Bunda çok nadirdir sızdırma yaşadığım
Feyzosumunannesi Btlcngl 1 ay 9 gundur yani ilk doğduğundan beri babaynturco kullanıyorum maşallah hiç Pişik olmadı çok şükür
ikra_keles Btlcngl Canbebe kullanıyorum denediğim bi kaç marka hep pişik yaptı ama canbebede sıkıntı yaşamadım bi de a101 de sofia var o da güzel
zbd Bende Molfix kullanıyordum sonra sleepy ama sürekli indirim kovalamaktam yoruldum açıkçası. Şuan önlem aldım sızdırma ve pişik yok denemeni öneririm
Ekremmine Btlcngl önlem kullanıyorum cok memnunum benim bebrgımıde pıslık sızdırma olmadı heemdr ucuz