Nur1212 Selam anneler🌸 E bebeğin kalıpları nasıl acaba bilen var mı? Bebeğim 7 kilo 68 cm hangi ay almam gerekiyor? Beden tablosunda 6 ay 68 cm, 9 ay 74 cm yazıyor karar veremedim acaba 6 ay küçük mü gelir?
Minnakkayram Nur1212 kucuj gelıyo canım benım oglumda 68 cm 9-12 ay aldım sadece 1 kere gıydırenıldım 6 hıc olmaz
Syyyy Nur1212 ebebek kalıpları gerçekten çok kötü. Hem küçük oluyor hem de kalitesiz kumaşı. Bebeğim doğmadan bazı şeyleri beğenip almıştım 6 ay beden takım aldım ama bebeğim 1 aylıkken giydi. 12 ay tshirt aldım bebeğim 6 aylıkken oldu sadece. Daha da almam e bebekten😒
Busubusra Hangi marka olursa olsun hep 1 yada 2 beden büyük alıyorum ben. Çünkü yıkayınca çekiyor biraz. Hem de bebeğim bol bol rahat rahat giysin diye. Ama e bebek markası hello baby kalıpları dar. 9 aylık kızıma 2 yaş hello baby zıbın aldım. Yıkadıktan sonra tam oldu diyebilirim.
Nur1212 Busubusra ya benim bebeğim zayıf biraz 9 aylık 7 kilo lcw dan 6 9 giyiyor 9 12 aldığımda oluyor ama kalıplar birbirini tutmuyor malesef
Elifmevahm E bebek kaliplari aynen küçük birde 6aylik yazan alti aylik bebege olmuyor 6ayliga kadar kullanilabilir sekilde oluyor..mesela 7aylik kizima 1yas aliyorum o derece yani
Nur1212 Elifmevahm benim bebeğimde 9 aylık ama zayıf o yüzden sıkıntı çekiyorum beden konusunda lcw da 6 9 giyiyor mesela
Nur1212 Minnakkayram yaa 9 ay aldım ama inşallah olur ya Kilodan mı olmadı sizin benim bebeğim zayıf zaten
Minnakkayram Nur1212 benımkıse zayıf 7 kılo. Ama boyu uzun 3 ay bıttı yenı , boydan yetısmıyo zıbınlar
Nur1212 Minnakkayram kız 3 aylık 7 kilo zayıf diyosun Benim bebeğim prematüre kro 1 yaş düz 9 aylık 7 kilo🤦🏻♀️
Nur1212 Syyyy yaaa bende genelde lcw dan alıyorum ama indirimde beğendiğim şeyler vardı onları aldım 9 ay inşallah olur
Alyehus Nur1212 benim kuzum 8 kilo 70 cm kışın indirdimde almıştım e bebekten yazlıklarını 74 ler asla olmuyor 1 yaşlar tam oluyor hele paça kısmı lastikler tam sıkıntı 🤦🏼♀️
Minnakkayram Nur1212 dısardan bakıldığında dıyorum etı yok bıyuna verıyor oyuzden bıngıl bıngıl degıl yanı 😂