Emineufk Defnem201919 ne istiyorsa ona göre hareket et oda bi birey ve artık istekleri var emmek kaka yapmak gibi ben bir ay direndim sırt üstü en azından geceleri uyusun diye ama 30 dkda bir uyandı kızım 5 aylık yüzüstü yatıyo gecelride eğer başını kontrol edip kurtarıyosa yastık koymadan düz zeminde bi saat izle isteğine göre hareket et derim 🤗
Deletedmom131 Defnem201919 Bebeğim 11.5 aylik 1 ayından beri yüz üstü uyur gece dönüyor tabi istediği gibi nasil rahat edecekse öyle uyusun
Tubakrts Benim kızım da yatmıyor sırt üstü ya da yan 2 ay 23 günlük. Ben pozisyon veriyorum ama rahat edemiyor kendisi pozisyon alıyor. Ben de artık kendi haline bıraktım. Nasıl isterse öyle yatıyor. Özgür bebişleri iz var galiba 😊
Mvmv Benimkide asla yuzustu yatmiyor. Yan bile yatmiyor neler denedim sagina soluna birseyler koyuyorum bir bakiyorum hepsini atmis sirt ustu yatiyor. Demekki ole rahat ediyor biraktim bende. Kendini cevirecek kadar buyumus birsey olmaz allahin izniyle.
Kumsi Defnem201919 1 ayliktan beri yuz üstü uyuyor kizim. Ilk baslarda sadece kafasini saga sola cevirirdi ilk geceler cok korktum bogulurmu acaba diye cok şükür oyle bisey olmadi. Simdi 7 aylik olucak butun gecw dönüyor yine en guzel yuz üstü uyuyor. Tedbiri elden bırakma ama nasil rahatsa birak oyle uyusun