Farahzeynep 4 aylık kızım, bu saatte beşiğine koydum mama yerken eller kollar tey te tey tey, hareket yüzünden kendini sallıyor şu an beşikte, mamayı çekince de ağlıyor 😂 4 aylık olunca ekstra enerji yüklendi sanki 😒
Ela07 Farahzeynep bizde haftaya 4 aylığız emzirdim beşiğine koydum bi oraya ayaklarını vuruyo yatsğa bi ellerini kımıldayıp duruyo 15 dkdır 😄çokta uykusu var aslında bi dalamadı normalde hemen uyurdu bende yatıyorum onun uyumasını bekliyorum bakalım 🤷♀️
doruknaz Farahzeynep butun gun durmadi.boyunlugu takip küvette bi 15 dk tepinirdim bütün enerjisini atti benim ki. 😂😂 sabaha kadar deliksiz uyur herhalde 🤣
Farahzeynep karalim değişik bir şey oldu, kucağıma alıyorum gözlerini kapatıyor, beşiğine koyuyorum tepiniyor 😒
Farahzeynep Ela07 benimkinin de gözünden uyku akıyo direniyor resmen uykuya 😒4 ay 3 günlüğüz. 4. Ayda delirdi bebek 😂
Farahzeynep Ela07 neyseki benim kız da uyudu,mamayı içmek istemiyo savaşıyo resmen, biliyor içince uykusu gelecek 😒 zor zoruna içirdim de uyudu çok şükür q
Farahzeynep doruknaz gece gece çocuğa enerji geldi, bugün gündüz çok uyudu ama evde bu kadar uyumuyordu, dışarıda bebek arabasında sürekli uyuyor 😂
doruknaz Farahzeynep benimkide ayni evde yatmaktan sıkılıyor durmuyor . disarda full uyuyor bebek arabasinda.gezmeyi seviyor bebisler 😁😁
doruknaz Farahzeynep olsa keşke ama akillilar valla. arabayla geziyoruz uyuyor az bi oturup çay içeyim biyerde diyorum. duruyorum iki dk gecmiyo uyanıp mizardaniyo . durduk diye. gezip eve geldiğimizde kapıdan girince de bi 10 dk aynı mizirdaniyordu.birakti 2 haftadır artık sesi cikmiyor eve girince 😊
Farahzeynep doruknaz bizimki de dışarıda güzel güzel uyuyor, eve geldiğimiz an gözler full hd, direk anlıyor ya, hemen al beni moduna giriyor 🙄😂