Minnosyanak Kızlar Homeoffice telesekreter online vs evde iş arıyorum büro yönetimi sekreterlik mezunuyum muhasebecilikte yaptım , diksiyonu gayet yerinde bana önereceğiniz bilginiz olan işler var mı ?
Lavad Minnosyanak cagrı merkezleri home office calısıyor diye biliyorum suan net olmamakla birlikte şirket adı soracak olursanız bilgim yok
Minnosyanak Lavad bir kaç çağrı merkezine baş vurdum ama dönüş yaptıklarında bendem ödeme istediler kurulum yapacaklarmış pek güvenemedim hata kimlik vs bilgileri bile attığıma pişman oldum
Lavad Minnosyanak itibar etmeyin bence neden istesinler cok sacma geldi suan bana para istemeleri şimdi sordum arkadasıma o webhelp diye bi firmadaymıs önceden
Minnosyanak Lavad başvuru falan nerden nasıl yapılıyor çalışma saatleri vs bilgisi varsa rica etsem yardımcı olsa çok ihtiyacım var bu işe zor zamanlar geçiriyoruz eşime destek olmam gerekiyor kendisi gururundan çalışmama izin vermiyor ama ben homeoffice arıyorum belki kabul eder diye
Lavad Minnosyanak sabah 9 aksam 18.30 asgari ücret artı projesine göre prim yemek ücreti ve yol ücreti veriliyormus ama suan nasıl bilgisi yokmus kariyerden bulabilirsiniz ilanları oluyormus
Rezann İzmir de çiçek sepetinde çalıştı kuzenim firma adı ceyber. Evden gelen aramalara cevap veriyordu yada maille dönüş yapıyordu. Ay sonunda parasını yatırıyolardı. Kendi bilgisayarını kulaklığını kullandı sadece Bi link atıyorlardı ordan bağlanıyordu. Sigortasını da yapmışlardı
Lavad Minnosyanak cv nizi olusturun kariyer net üstünden müşteri temsilcisi ilanına basvurun onlar dönüş yapıyor yol ücreti pandemi öncesi varmıs home office gecincede verilmiş cok detay kendise bilmiyo tabi sizi ararlarsa detay sorarsınız suan calısmıyor orda dogum nedeniyle ayrıldı
Rezann Minnosyanak internetten yapmış ceyber diye bakın sitesinden arayın isterseniz daha net bilgi verirler size