G4mze Kızlar şüphelendiğim bir durum var bana acil whatsap weble kontrol edeceğim bir program lazım ücretli olması hiç önemli değil. Apple storedan indirebileceğim bir program var mı bildiğiniz ne olur çok acil bilen varsa yazsın
Rojbin27 G4mze iPhone kullanlar bana yardım edin ya bir uygulamaya yuklenmiyor basıyorum olmuyor https://imgyukle.com/i/VXJStq
Minik_kelebegim mayko1 play storden mi indiriliyor yoksa googleden mi nasıl.oldugunu söyler misiniz size çok çok dua ederim gerçekten 😊
2maviboncuk mayko1 Ona gelen mesajlar yazışmalar veya aramalar mi gözüküyor tam olarak ne işe yarıyor canım benide bi aydınlar 😀
mayko1 Berenikom Hayir gitmiyo karsidakinin telefonundan ayarlara girin ordan bildirimlere tiklayin bildirimleri durdurun google dan gelen cunku cikis yaparsaniz ona bildirim gider yoksa hic gitmiyo benim hep acik
Berenikom mayko1 aayyy şimdi canım çekti 😅😅 ama öğrenirse çok sinirlenir niye gizli gizli yapıyorsun diye. Bı de düşünüyorum da o bana yapmış olsa çok kızardım 😅
Tatlican mayko1 yaaa bu insanin iç sesini duymak gibi birsey durduk yere kesinlikle yapmam ama birsey ıspat etme süphesi olanlar icin iyi birşey
2maviboncuk mayko1 Kız senin dilin ne söyliyi 😂😂😂 hemen yapmam lazım benim ki gece çalışıyor gündüz uyuyor valla hep merak ederdim napıyo acaba diye
mayko1 2maviboncuk eğer eşin telefonunu karıştırıyorsa ayarlara gir uygulamalar kismindan uygulamalari gizleye tıkla ordan bu uygulamayi sec sakla😀
mayko1 Minik_kelebegim Hayir gitmez sadece eşinin telefondan ayarlara girip bildirimlerden google bildirimini kapat yanlislikla cikarsan bildirim gider cikis yapildi diye
2maviboncuk mayko1 Karıştırmak değil de kendi şarjı bitince bazen alır iPhone’den de mi aynı yapılıyor