Sinemcansenturk Kızım şu an üç buçuk aylık yaklaşık 1 ay 10 gün sonra bir tatil planımız var denizde ne tür bir simit tercih etmeliyim daha önce gidip kullanıp memnun kalan var mı zaten saatlerce suya sokmayacağım ufak bir tanışma yaşarlarsa diye almak istiyorum
Elika00 Sinemcansenturk ben satıyorum canım kullandığım simidi boyun simidiydi almak istersen bluuhbaby nin memnun kaldım
M251094 Sinemcansenturk geçen sene tam 4 aylıkken gitmiştik çok güzel geçmişti boyun simidi kullandık başta sevmede denizin içinde takınca çok sevdi kendi yüzdü hatta kızım.
Kabakcekirdegimiray Sinemcansenturk bebeğiniz baya küçük çok durmaz suda bence. Ama yine de almak isterseniz boyun simidi olabllr
Elika00 Sinemcansenturk 4.5 aylık bu gittiğimde kullandım bir kere sokabildim bir kere de kucakta soktum sonra onun için Deniz soğuktu sokamadım
Sibel-g Denize altı aydan önce girilmemesi gerekiyor diye okudum ama ayak bacaklarıyla ufak bir tanışma yapılabilir bence :)
Be1 Sinemcansenturk 4.5 aylıkken kucağımda soktum ama sadece 5 dakika. Göğsüne kadar soktum. Bence simide gerek yok eğer istiyorsanız alıp deneyin. ( Birde tavsiye yanınızda tatlı su bulundurun denizden çıkınca yıkayın hemen öyle giydirin)