Sevnur_a Merhaba kan damlasına yeni başladık.ocean kan damlasını kullanıyorum 5 aylik bebişim Siz kaç damla kullanıyorsunuz günde ve vermeden önce 1 saat ac karninina veriyorum sizde öyle yapıyor musunuz
Elika00 Sevnur_a 1 yaşına kadar 1 ml verilmeliymiş canım dikkat et o damla değil ml hesabı bende az daha kilo başına bir damla diyorlar ya 6 kilo mesela 6 ml verecektim arkadaşım ebe 1 ml dedi. Onu da ilk hafta 0.5 ml vermen gerekiyor bak bakalım alerji oluyor mu olmazsa ertesi hafta 1 ml verebilirsin
Lulemom Sevnur_a kilo başına 1 damla veriliyo. Üzerinde 0.5 ml yazıyo ama doktor damla say sen dedi. Verirken damla sayıyorum
Ysmndmrl Sevnur_a 5 aydır kullanıyoruz kilo başına 2 damla doktor önerisi ile kan testinizde 2 gün önce yaptırdım sonuçları da iyi bu damlada aç tok farketmiyor beklemenizede gerek yok ürünün kendi sitesinde yazıyordu
Nalizz Sevnur_a doktorum kaç aylıksa o kadar damlatıcaksın demişti bende o şekilde kullanıyorum. Ve sabah aç karna daha faydalı die düşünüyorumm
Derin123 Kilo basına bir damla veriliyor , ml ve ayına göre damla sayısını sizden duyuyorum. Beslenmeden bir saat önce veriyorum. Evet sankı daha çok acıkıyor
Brnbckc Sevnur_a 5bucuk aylık bebeğim benimde 0.5 e kadar veriyordum. 1ml mi vermem gerekiyor? Siz nasıl yaptınız?
Sevnur_a Şimdi damla aparatı oluyor ya onun içinden sıvıyı aliyom bebişim ağzına 5 damla tek tek damlatiyom direk