BusraaArden Kızlar oğlum 2 ay 15 günlük. Sağ yumurtalığın da 3 CC su goruldu. Bu durumu yaşayan var mı.
Asafecrin BusraaArden bnm oglumda da vardı cnm gecti zamanla fazla sürmedi korkulacak bişi degilmiş cocuk cerrahina götürmüştüm bnde korkup ama geciyor merak etme
Balkupum2505 BusraaArden oglumdada vardi 1 yasina kadar sünnet yasak 1 yasina kadar gecebilir bekleyelim demisti doktorumuz gecmezse sünnetle beraber 5 dakikada halledilir bisey demisti çok şükür yasina girdiginde gecti
_BirKalpteikiPrens_ BusraaArden benim oğlumda da vardı geçti çok şükür uzun sürmeden korkulacak bişey değil geçer inşaAllah sizin de hemen
BusraaArden Asafecrin ay ins geçer ya. 9. Aya kadar dedi doktor. Geçmezse ameliyat defi orda korktum biraz
BusraaArden Balkupum2505 ozeldeki doktorumuz ilk farketti elle bakınca direk sünnet önerdi. Devletteki doktorda sünnet şimdi olmaz eğer geçmezse 9. Aya kadar sünnetle beraber oda yapılır dedi. İkisi de farklı 🤦
Balkupum2505 BusraaArden bizede özel doktorumuz kesinlikle sünnet dusunmeyin demisti 1 yasina kadar 🙄