Mervegns Anneler başına gelen varmı aptamıl canformıl aldık fakat bebeğim öğürüyor diye tadına baktım mama acı 😣
NzlPyrz Mervegns ilk verdiğimde benim bebeğimde öğürdü ama biraz zorladığımda içti tadı diğer mamalara göre daha acı biraz zorlanabilir ilk başlarda
Daenerys Mervegns evet iğrenç bir mama. Benim oğlum da hiç sevmemişti. Gaz problemi var sanırım bebeğinizin bebelac nutriconfor alın onun tadı güzel.
Mervegns Kplnnn normalde bu mamayı kullanmıyoruz ama eşim bulamadığı için bunu aldmış aldığımızada pişman olduk bana bile acı geldi
NzlPyrz Mervegns içindeki besinlerden dolayı diğer mamalar tatlı oluyo fakat bu özellikle gaz ve kabız maması olduğu için daha yaban kokusuda tadıda ama benimki severek yemiyo kusmada yaptı 2 kutu kaldı onları bitirene kadar beklicem devam ederse düzelmezse bende başka bi mamaya geçicem
Defne34_ Canım bana doktor verdi bu mamayı bebeğim kolik gaz sancısını en aza indiren mamaymis araştırdığımdada öyle yazıyordu. Hipp mamadan geçmiştim buna ama bebeğim hiç ogurmedi hayat yiyor 😂