guzelllanne Kızlar bebeğim doğalı 1 hafta oldu sarılık değerimiz yüksek sıksık emziriyorum ama sütüm yeterli mi bilmiyorum. Süt attırmak için neler yiyorsunuz lütfen yardım edin bir de bu sarılığın geçmesi için öneriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
cicek061 guzelllanne bol su bestlak damla yeşil soğan dereotu bunlar süt arttırıyor ama sarılık geçene kadar mama desteği yapabilirisiniz şırınga ile verirseniz meme reddide olmaz
Zeynepun24 guzelllanne canıö ben gece bıle alarm kuruyordum bebegı 1 ve 1,5 saat arayla uyandırıp emxırıyordum sürekli kuru incir hoşaf rezene çayı tahin helvası süt yapar
guzelllanne Klymeneninatlasi değer 12 çıktı 15 sınırmış heral de öyle dedi doktor ya saat başı emziriyorum ama sütüm yetiyor mu doyuyor öu bilmiyorum
Poyrazin_annesii Bız 1 çay kaşıgı salatalık suyu damlatmıştk bebegıme oyle geçmişti sarılık. Ama tabıkıde sız doktorunuza danışın doktorunuz daha ıyı bılir cok gecms olsn🙏
Klymeneninatlasi guzelllanne çişli bez sayısı nedir? Bezleri dolu mu peki? Bizimde 14e kadar çıkmıştı uzamış sarılıktı kırkından sonra düşmeye başladı
Zeynepun24 guzelllanne guzelllanne ben doktorumu değiştim benımde 12 ydı canım ve her seferınde çocugun kolunu deleceklerdi ben emzırdım kendımde beslendım bol su iç valla benım 3 4 gunde duzeldi çok şükür sende doktorunu değiş istersen 🙏🤷♀️
guzelllanne Zeynepun24 bende öyle saat başı emziriyorum, rezene çatı içiyorum kayısı hoşafı ylyprum bol su içiyorum ama işte
Zeynepun24 guzelllanne emdikçe gelir sütün azlığından değil her bebekte sarılık oluyor önemlı olan emerek atlatması ve sürekli kan aldırma bız bı aldırdık bıgun sonra gene çağırdı sankı sarılık bır gunde gececek ben goturmedım 3 4 gun bıyunca bu şekılde emzırdım gecelerı ışık açık yattım balka bır doktora gotırduö doktor kan bıle almadı sarılığı yok çocugun dedı zaten gozunden yuzunden anlıyorsun canım gıdınce
Selin1234 guzelllanne canım ben hem emzirdim hem de mama verdim çok şükür sariligi çıkmadı istersen de şırınga ile az mama ver aynu zamanda emzir kabuk düşsün
Babyarask Şu an tam olarak bunu yasiyorum bitti derken yeniden 11 e yükseldi ve oyle yoruldum ki artik çığlık aticam 27 gundur asla gecmiyor .. 40 cikana kadar umarim gecer Klymeneninatlasi
Klymeneninatlasi Babyarask geçiyor lütfen stres yapmayın 40ı çıkana kadar her hafta topuk kanı vermiştim 0.5 olarak düştü geç düştü ama düştü şükür en son gözlerinde kalmıştı oda 2. Ayına doğru geçti
Babyarask Insallah ya yani hastanede de yatti 1 gece tam bitti derken yeniden deger yukseldi Klymeneninatlasi
Klymeneninatlasi Babyarask doktor ne diyor peki ? Biz hastanede yatmadık ama ışığı eve verebilirim düşmezse demişti doktor