Busrabsr Kizlar bebegim ateslendk hastalandik sonra bingildagi cokme oldu 2 gundur neyden kaynaklo cok korkmaya basladim hastaneyede gidemedim
hemsire09 Busrabsr biraz daha fazla besleyin susuz kalınca çöküyor genelde bir iki kaşık su içirin günlük
parlaegegunes Busrabsr ben olsam hemen acile giderdim burada bunun cevabını verseler bile emin olamazsın ateşte var bebeğin çok küçük daha bekleme
Mommy035 Busrabsr Bana doktorumuz Mayıs ayında 5 aylıkken hava çok sıcak bol bol emzir ama baktın bebek çok terliyor ve bıngıldak çökmüş görünürse az az su ver demişti. Dilerseniz bir miktar deneyin ve bol bol emzirin veya mama veriyorsanız onu verin.
Busrabsr hemsire09 6 aylik sulukl az birseu iciyor gunde baya icirmeye calisiyorum ama ne kdr gidiyor bilmiyorim atesden alaksi yoktur demi
hemsire09 Busrabsr ateşten dolayı daha çok su kaybediyor ya vücut canım daha fazla sıvı tüketmesi gerekir bu yüzden
cikolatahurma Busrabsr bıngıldak çökmesi çok tehlikeli bir an önce götürün öncesğnde biraz su verin düzelmezse beklemeyin
hemsire09 Busrabsr benim bebeğim 2 aya yakınken olmuştu beyin cerrahıma gittik normal olabilir dedii içiniz rahat etsin isterseniz doktora götürün
Busrabsr hemsire09 bide sinirlendigi zaman bebegimin beyninde pit diye ses yapiyor onuda merak ediyorum doktorlara nasil gostercem ispaitycam bilmiyorum