Happy9191 Merhaba arkadaslar bebegım 2 aylık olmak uzere uykuyla problemımz var soylekı aynı yere yatmaktan kafası sag tarafı duzleşmiş tam daldıgında duzeltmeye calısıyem ama uyanıyor bende uyusun dıye ellemek istemiyorum kafa seklı duzelır mi ?
leylosunannesi Happy9191 tortikolis olmasın? Veya dönmesin? Çok dikkat et doktora danış bu durumu çok zor düzelen bir şey tortikolisse
Happy9191 leylosunannesi kucagımıza aldgmzda cevırıyr kafasını sadece yatarken sag tarafıns yatmak istyr yınede kpntrolunde doktora soracgm
Sanisko Benim oğlum da öyleydi . Yastık yoktu ne yapsam diğer tarafa çeviriyordu . Emzirirken yanımda yatırıp diğer tarafta uyumasını sağladım düzeldi . Şu an 4 aylık . Çabuk düzeliyor bu aylarda .
Hilalylmzzz Benim bebegim de aynıydı doktor düzelir dedi bende uyanmasın rahat etsin diye bıraktım şuan 6aylık haşa hafif çıkıntı var düzelsin diye o tarafa yatıyorum uğraşmak istemiyorsan iki tarafada yatır derim
Blessed Hilalylmzzz ya benim de asimetri var doktor düzelir dedi ama ne zaman düzelecek acaba 5 aylık