Asyamelekk Merhaba anneler Tuvalet eğitimine başlayalı 2 gün oldu kızım daha bir defa çişini yaptı lazimliga beni hiç dinlemek istemiyor tam bir inat güzellikle anlatmaya çalışıyorum gel beraber gidelim ama yok altına yaptıktan sonra çiş çiş diye geliyor lütfen bir fikir verin çıldırmak üzereyim.
SeninAnnenBirMelektiYavrm Asyamelekk 2 günde de delirmeyin yani gayet normal haftalarca bile sürebilir.
AdemCicekAli Daha iki gün olmuş neden çıldırıyorsunuz ki ? Bebeğiniz kaç aylık , hazır mi buna , bu konuda siz ne kadar hazırsiniz ?
Asyamelekk AdemCicekAli kızım 24 aylık kendimde kızım da hazırdi hatta lazimlikla da tanışıktı bebeklerini falan oynatıyordu hep ama başladıktan sonra istemedi çıldırmamın sebebi neden böyle oldu yani çok istekli başladık böyle olunca ne moral kalıyor ne motivasyon
2minnosannesi0 Sakin ol öncelikle annesi benim oglum su an tam 3 yasinda iki ay önce denedim ayni devamli altina yaptı gitmek istemedi o da bende hazir değilim dedim biraktim zorlamadim bi hafta önce basladim 4 günde tamamen hallettik hazir olmayabilir ya da süreciniz yavas ilerler yaptiktan sonra cis demesi de güzel demekki rahatsiz oluyo oğlum bi defa altina kaka yapti cok rahatsiz oldu sonra soylemeye basladi