Mehtap38 Merhaba…Benim oglum 18 aylık…10 kilo…9 aydır falan hic kilo almadı..Bu aralr istahli mesela ama yine kilosu degismiyor..Böyle bir sey normal olabilir mi..Bu durumu yasayanlar var mı acaba?…Sebebi ne olabilir?
2maviboncuk Mehtap38 Aynı durum bizimkide 20aylık 10kilo ne bi gram eksik ne fazla 9cu ayından berri böyle ama aşırı hareketli Dr buna bağladı kiloda düşüş olmadığı sürece problem yok dedi
Esdoel Mehtap38 benim oğlum da 12 aya kadar çok güzel aldı şuan 28 aylık 12 aydan beri gram dahi almadı
Mehtap38 Mybaby33 Evet hareketli…16 aylıkken sut alerjisini farkettim…Alerji mi kilo aldırmadı bu zamana kadar bilmiyorum…
AdemCicekAli 19 ayligiz 12 aydan beri 10 kilo . Çok fazla yemiyor yediği dönemde de almadı. Yapısal bir durum ben de öyleyim ,😶
doruk_sansli38 25 aylik kizim 10.5 kilo bizimkide doktor iyi dedi tahliller normal diyetisten diyete gerek yok dedi yemesi cok guzel ama yakmasi iste o var yerinde durmadigi icin bide ırsi ya bende boyleymisim annem oyle soyluyor
Mehtap38 Esdoel Siz doktora götürdünüz mü hic…Benim kafama takılan alerjiden kaynaklı falan mı alamadı diye..insAllah götürcem doktora
Esdoel Mehtap38 goturmedim çünkü kilosu düşük değil 12 aya göre kilosu fazlaydı zaten doktor da oyuzden sorun etmedi boyu üzüyor birde çok hareketli
Utkucan Mehtap38 oğlumda aynı ya 12. Ayda 10 kilo idi şuan 16 aylık hala aynı inanılmaz hareketli tam 12. Ayında yürümeye başladı şuanda bir saniye oturmuyor az yiyor ben ona bağladım değerleri iyi diye sorun etmiyorum
4345Ada Mehtap38 benim kızımda aynı durumda.yemek yemeyi seven ama kilo almayan bir bebek. Doktor gastroenteroloji ye yönlendirdi araştırılması için. Henüz gidemedik önümüzdeki haftalarda gideceğiz
Deb290818 Bende 2 tane var bu tipten😀 kızım 26 aylık 6 aydır 10-10.5 kilo oğlum yakında 4 yaş olcak 5-6 aydır 13.5 kilo almıyorlar ve sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️
Mehtap38 Deb290818 Sasırdım dogrusu..istahsız oldukları icin mi kilo almıyorlar…Doktora falan götürmediniz mi hic
merve5561 Deb290818 ayy kendim gibi birini görünce içim rahatladı kızım 3 ay sonra 4 yaşında olacak 13.6-13.8 arası gidip geliyor kıyafetle bu kiloda tabi😁 hiç iştahı yok ama düzelmiyor da zorla iki lokma yer
Deb290818 Mehtap38 çok iştehlı değiller ama aç da gezmiyolar doktor doktor gezdim diyebilirim şükür ki bişey çıkmadı (umarım atladığımız bişey yoktur diye içim içimi yiyo hala ama elimden geleni de yaptım