Cansumercan Selam kızlar kızım 9 aylık olacak ama sürekli uyanıyor emmek istiyor gece en uzun uykusu 3 saat o da 1 kere sonra 1 veya 2 saat arayla sürekli uyanıyor :( ne yapacağım çok yoruldum artık
Lavina Cansumercan acaba ac mı kalıyor yoksa yavaş yavaş düzen oturmaya başlamadı lazımdı gece iki kere falan uyanırlar nırmalde yada 1 kere faln
Liyamomyy Cansumercan bende surda durayım 8aylik en uzun uykusu bir saat usandım artık keşke mama alsa biberon almior gece meme istior onuda emdiği yok sutumde az gibi çok çok çok yoruldum resmen bittim artık 8aydr uykusu yok bu çocuğun
Cansumercan Emiyo lıkır lıkır ses geliyo. Ek gıda çok az yiyor zaten ben de düşündüm ama kaka çiş normal ama çok emiyo
cilginanneogul Hayır aç kalma ile alakası yok alışkanlık haline gelmiş o. Bende uyku eğitimi aldım öyle düzene girdi saat başı kalkardı mahvolmuştum artık
Cansumercan Liyamomyy valla babasını gönderdim artık onla yatıyorum uyanacak gibi olunca emziriyorum dalıyor hemen yoksa uyanıp 1 saat oyun istediği Bile oluyor 😕
cilginanneogul Cansumercan instagramda uyku danışmanları var onlardan alabilirsin eğer maddi gücün yeterli değilse kendinde deneyebilirsin
Cansumercan cilginanneogul nasıl yapılacak ağlamasına dayanamadığımız için bu hale geldi sanırım kıyamam da 😕
cilginanneogul Cansumercan bende oğlum 9 aylıkken aldım şimdi 18 aylık ve ben geceleri artık uyanmıyorum. Yani şöyle ağlamaya terk etmeyen danışmanlar var
cilginanneogul Cansumercan ben instagramda uyusunda büyüsün diye bir sayfa var oradan aldım 750 TL ydi