pandemibebegi Tuvalet eğitimi verirken hiç dışarı cikmiyor musunuz kızlar? Yoksa bulduğunuz bir çözüm var mı? Normalde her gün çıkar kızım öğrenene kadar dayanamaz ki çıkmadan. Şu seyyar tuvaletler var ama mahremiyet açısından kötü geliyor sanki bana 🙄
Azraadaa pandemibebegi ben çıktım canim anneme kayinvalideme gittim oralarda ya altına yaptı yada hiç yapmadı tuttu. 1.2 haftada alıştı oralarda yapmaya. Dışarıya çıktım gerektiğinde evde çişini yaptırdım çıkmadan dışarıda hic demedi çişim kakam var diye. Ama cocuk sonuçta bu diyebilir. O seyyar lazimliklar mantıklı aslında poşeti falan oluyor geçiriyorsun xocuk oturup yapiyor ama mesela onun içinde gercekten kuytu köşe olcak yolun ortasında yapamaz yani bende yaptırmam. Bir arkadaşım arabasının bagajında veya arka koltuğunda yaptırıyor. Bizim arabamız yok dışarıda gelse ne yaparım bilemem😀 gecen gün pikniğe gittik oradaki tuvalete götürdüm ama aşırı pis bir yerdi erkek olduğu için ayakta işedi çıktık hemen hicbiyerw dokunmadan.
Ipegim pandemibebegi çıktık ilk gün pazara gitmiştik üstüne yaptı bebek arabasındaydı olsun kızım dedim değğştiririrz sonra rahatsız oldu tabii 2. Gün de parka gitmiştik o zaman da tuttu artık en son ben tenha bi yer bulup etrafını kapatıp yaptırdım göremedim ama az yaptım anne dedi o günden sonra da yapmadı tutmayı öğrendi çok arada parkta geliyo bizim hep ağaçlık 1 kere oraya yaptırdım ama tembihliyorum fazla su içme kızım çıkarken çişini yap kızım diye
ElaZeyAras pandemibebegi ilk bir hafta hiç dışarı çıkarmadım sonra market sonr aparka gittik sonrada öğrendi tuvalet eğitimi ni .bir yere gidince direk tuvalete girip öyle çıkıyoruz evden
Melikemlk pandemibebegi gördüğüm okuduğum kadarıyla. Çiş konusunu 3 4 günde hallediyorlar o sürede dışarı çıkmamışlar. Çıktıklarında etraftKi wclerde wc örtüsü kağıttsn kullanılmış yada seyyar sert tuvalete poşet takıp kullanarak çözümlemişler. Seyyar ama yine bi kapalı ortamda her wv çocuğa uygun olmuyor boyut temizlşk vb açısından
isimsiz___ Azraadaa alıştırma külodu giydirin çıkarken en azından yaparsa da bulaşmaz bilemedim daha o evreye gelmedik 😀
pandemibebegi Azraadaa Anladım canım teşekkürler.🌸😊 Peki ne giydirdin dışarıya giderken alıştırma külotu mu normal külot mu?
2minnosannesi0 Ben çıkarken oğlum dışarda çişini yapma tamammi annem bezin yok dedim guvenmedim de kiyafet aldim yedek yapmadı 🧿
pandemibebegi Melikemlk Evet ebnce de uygun olmayabiliyor. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🌸
Yaduuu pandemibebegi taşınabilir tuvalet almistim. Bebek arabasına koyup öyle dışarıya çıkıyorduk. Mutlaka evde tuvaletini yapan kızımın daha iki adım atmadan cisi gelirdi. Yaptıriyordum poşetine onu da çöpe atardık. Hiç büyük tuvaletine denk gelmedim ama 😊 benim kızım aşırı su içerdi ondan çok üstüme de isedigi oldu 😂 bir gün otobüste kucağımda uyurken çok isemisti. Ayy sağolsun şoför çok iyiydi. Okadar çok isemisti ki çok utanmıştım. Temizlemeye çalıştım ama nafile. O günden sonra hep taşıdım. Mutlaka yaptıracak biryer buluyordum. Etrafına bebek arabası ve battaniye ile örtüp yaptiriyirdum. Hey gidi zaman …