Tweetyy Kizlar oglum burnumla yüzümle oynayarak uyuyo son zamanlarda iyice arttı. Sevimli gözükebilir ama değil her yerim çizik içinde burnum cok aciyor gecen gün gözlerimin altini çizdi 😄 sizin bebislerde var mi böyle huylar nasil biraktircam
Ruveydaa98 Tweetyy 2 yaşında kızım var 5 aylıkten beri ağzımla oynarak uyur hala bu böyledir bazen nefes alamıyorum artık 😂
Linam_m Tweetyy bir aydır aynısını yaşıyorum desem bide yapma dedikçe daha çok hoşuna gidiyor öyle yapmadan da uyumuyor yarm saat bir saat sonra anca uyur
Tweetyy Zebe of benimkide bıraksa keske. Ya basta yüzümü seviyordu dokunarak uyuyordu simdi surekli tırmalıyor 😄 her yerim çizik icinde 2 gunde bir tırnak kesiyorum ama nasil çiziyor anlamıyorum. Kac ayda birakti?
Tweetyy Ruveydaa98 eyvah 😄 2 yasa kadar yaparsa yüzüm harita olur Burnumu sıkıp minciriyor cok aciyor canim yanağıma ağzıma fln koyuyorum elini yok illa gidip burnumu sıkacak 😄
Tweetyy Linam_m yol yakınken bıraktırmak lazim 🥲 ablamın oglu 3 4 yasina kadar annesinin saçını tutmadan uyumuyordu