Delibaal Kızlar benim diş sorunlarım var nerdeyse çoğu çürük ama dişiden korkumdan gidemiyorum. Az önce biri kırılmış dilimi kesiyor törpülenir mı bu bu durumu yaşayan var mı benim gibi sizlerde benim gibi çürük dişlerle mücadele mı ediyorsunuz ?
1Beybiletto Delibaal canim bende dişlerimi falan yaptırdım doolguydu temizlikti implant vs. Dişini kaybetmektense git yaptır.. benimde korkum vardı doktora kendini iyi anlat o zaten ilgili davranıyor
Bendenizsirine Delibaal etmem niye edeyim giderim baktiririm gerekiyorsa takma yaptiririm çürük disle ne gelebilirsiniz nede yemek yiyebilirsiniz üstelik ağzınızda kokar disciler bunun oc9n var sevgili annemiz🙂
Egeninguzelannesi Delibaal Dış ağrısını çok iyi bilirim bende çok korkardım cektirmekten ama doktora anlatınca kendinizi inanın rahatlarsiniz gidin korkunuzu yenersiniz
Mommy035 Delibaal Ay ben geçen gün öyle kırılan dişim için gittim başıma yan çıkan 20lik diş belası çıktı. Yaptırcaz mecbur😒
Delibaal Bendenizsirine teşekkür ederim evet bende gidip yaptıracağım canım korkularımı yenmem gerekiyor artık bunu biliyorum
Kalimbanne Delibaal korkulacak hiçbir şey yok dişin durumuna göre dolgu ya da kanal tedavisi yapılıyor