aysen1405 5 aylık bebeğimi günde 5 dk oturtmaya başladım yeni başladık oturmaya, kafasını tam olarak tutamıyor. Sizinkiler ne zaman başını tutabildi
Letitbit aysen1405 3.5 aydan sonra yavas yavas tutmaya basladi kizim.Bebekten bebege fark gosterebilir.Bebeginiz bacak gücü nasil,itme hareketi vs yapiyor mu? Bizim drumuz bacak gücüyle kafayi dik tutmasi senkronize olmali diyor
aysen1405 Yarın gidicez doktora. 6. Ayına kadar tutar diye hiç bahsetmedim bu konudan doktora. Daha önceden doktorumuz yüz üstü yatırıp muayene etmişti normal başını tutuyo demişti
aysen1405 Letitbit bebeğim çok hareketli özellikle bacakları hiç ama hiç durmuyor ayak uçlarına elimi koyduğum zaman kendisini ittiriyor.
aysen1405 aysen1405 kucağıma aldığım zaman kafasını dik tutabiliyor gözleriyle ve başıyla herhangi bir şeyi takip edebiliyor sadece oturduğum zaman fazla tutamıyor acaba yeni oturmaya başladık o yüzden olabilir mi daha önce hiç oturtmadım
Letitbit aysen1405 yani bence endiselenmenize gerek yok gibi.Her bebeğin gelisimi farkli oluo kimisi erken kimisi hec.Drunuza danisin tabi