Merveensarelisa Arkadaşlar varmı spiral taktırıp sürekli kanaması olan ya bu neymiş işkence çekiyorum resmen üç ay oldu son adetim 30 Mayıs mübarek gecmiyo ya arada iki gün mola veriyo gene başlıyor kasıklarım da agriyo düzelmez mi hiç hep böyle mi olcak
Damlasu23 Merveensarelisa benim de 4 ay olacak sürekli kanamam Çar bu gün randevu aldım çıkartacam galiba sinirim bozuluyor artk sürekli kanamam var ya
mavilimorcicek41 Merveensarelisa kaymış olabilir doktor bana durmayan kanaman varsa kaymıştır hemen gel demişti başıma gelmedi lekelenme dahi olmadı bende takıldığından beri
yrn3897 Merveensarelisa durumunuz ne oldu adetleriniz düzene girdi mi benimde öyle bir problemim varda kaç ayda düzene girdi
yrn3897 Damlasu23 durumunuz nedir düzene girdi mi benimde öyle bir problemim var sürekli olmuyor ama bir hafta ara veriyor tekrar oluyor yogunda bir kanamam olmuyor ama süreklilik olduğu için yoruldum
Damlasu23 yrn3897 yani bazen günü güne uyumuyo değişiklik oluyo ama stres ve hava değişiminden de oluyo
printhelloworld Damlasu23 merhaba bende ayın yarısı regl oluyorum desem yeridir. 1 hafta lekelenme 1 hafta normal regl kanaması şeklinde geçiyor. geçici bir durum mu bilginiz var mı