ozlemckmk Kizlar sezeryan oldum doktorum 40 olunca gel dedi fakat fırsatım olmadı gidemedim baya gecikti giden varmı şartmı gitmek ne için gel dedi
Farahzeynep ozlemckmk benim doktorum, hastaneden çıktıktan 2 gün sonra çağırmıştı, 40 falan demedi 🤔 dikişlerimi kontrol etti, bantı çıkardı, artık banyo yapabilirsin dedi. İlaçlara devam et dedi o kadar 🙄
Deletedmom090 ozlemckmk dikilere bakıyor bide ultrasona alıyor içinde parça kalmış mı falan kontrol ediyor. Gitseniz iyi olur bence
Esraarass ozlemckmk rahim toparlanmış mı diye bakmak için mutlaka gitmelisin. Ne zaman müsaitsen o zaman gidersin ama çokta erteleme bence. Benimde 2 ay oldu bu hafta gidicem kontrole.
Babymomdad Bende doğumdan 2bucuk ay sonra gittim😱 hafif enfeksiyon çıktı ama doğumlardan sonra olabiliyormuş.
She Beni de doğumdan bir hafta sonra çağırmıştı. Bi sonraki kontrol de 6 ay sonra demişti. 6 ay dolunca gittim. Smear falan yaptı.
Babymomdad Ya sizin karnınız şiştimi? Benim doğumdan sonra dümdüz olan göbeğim gittikçe şişmeye başladı emzirdiğğm halde çok yemekte yiyemiyorum ama neden böyle