Arkadaşlar herkese iyi bayramlar. Doğumdan sonra acaba kaçıncı ayda adet olmaya başladınız? Benim 2bucuk ay oldu doğum yapalı ama bu sabah adet oldum. Hem de emziriyorum, moralim bozuldu hem çok sancılı hem de çok yoğun geliyor
sabihay 27 subatta doğum yaptım 22 nisan adet oldum. Bebeğimi 1 ay emzirdim
sabihay doğum yaptıktan sonra her ay normal düzenli adet gördüm. 4 aylık bebeğim
sabihay moralin neden bozuldu ki. Ben 4 ay sonra oldum. Eskisinden daha az geldi.
sabihay 26 Nisan’da Doğum yaptım bugün adet oldum 15 Haziran. Bende emziriyorum neden moraliniz bozuldu ki adet olunca emzirmede problem mi oluyor ?
sabihay bende duğumdan 4 ay sonra 10 haziranda oldum ilk iki gün cok fazlaydı 3 gün azladı 4 bitti sandım abdest aldım sabahına tekrar kanamam olmus şükğr agrım olmadı
Esraabrklu kırkım ciktiktan sonra bende oldum çok değil ama az oldum ben ondan sonra hiç adet görmedim gebelik testi yaptırdım bişey çıkmadı
Mehmetalp emzirdiğin süre boyunca gelmez demişti çevremdekiler. Bi sıkıntı var diye düşündüm
sabihay öyLe birşey imkansız kadın doğurgan bir warLıktır we sürekLi adet görmek zorundadır menapoza girene kdr vucut daima temizLenmeLi adet görmediğinize sewinmek yerine görmeyenLerin üzüLmesi Lazım adet oLmak temizLiktir !!!
sabihay yanlış demişler. Benim bildiğim doğumdan sonra 6 ay içinde olmazsan doktora başvurmak gerekiyor. Düşünsene 2,5-3 yaşına kadar emziren var o kadar süre adet olmazsan menapoza girersin zaten. İçini ferah tut.
Canım bende 11 şubatta doğum yaptım 15 haziran bayram gecesi de adet oldum yani sanırım çünkü 3 gündür kanamam oluyo.